In groepspraktijk PUUR wordt er volgens de Sana-methode gewerkt. Deze methode is gebaseerd op de oorspronkelijke mediterraanse voeding. Het gaat terug naar de basis van gezond eten door gebruik te maken van natuurlijke voedingsmiddelen boordevol vitaminen, mineralen en beschermstoffen. De Sana-methode is gebaseerd op 7 principes. Deze 7 principes worden tijdens een eerste consult kort aan u uitgelegd. De overige consultaties gaan we steeds dieper in op één van de 7 principes zodat u stap voor stap naar een gezondere levensstijl kan evolueren. Deze methode is geschikt voor iedereen die gezonder wil leven, meer energie wil, gewicht wil verliezen, mensen met te hoge cholesterol, te hoge bloeddruk, sporters, ...

Wij begeleiden ook mensen die willen bijkomen, mensen met voedselintoleranties, spastische darmen (FODMAP dieet). Alsook voor een professioneel begeleide ontgiftingskuur kan U bij ons terecht.

Uw dieet kan tevens ondersteund worden door LPG behandeling endermologie, cardiofitness met hartslagmeting op professionele Technogym toestellen en HUBER training.

Afspraken kunnen gemaakt worden via sofie@sanamethode.be of 0488 44 25 00

Tarieven:

  • Eerste consult (duur: 1 uur) = € 60
  • Tweede consult (duur: 30-40 minuten) = € 40
  • Vanaf het derde consult (duur: 20 minuten): € 20
  • LPG Behandeling: € 45

Cardiofitness

  • Cardiofitness abonnement: € 50 / maand
  • Cardiofitness abonnement: € 70 / 10 beurtenkaart

Terugbetalingen:

CM
Eenmalige tegemoetkoming van 40 euro voor wie minstens vier sessies voedings- en dieetadvies volgt bij een erkende diëtiste.

De Voorzorg
Je krijgt een tegemoetkoming van 10 euro per sessie bij een diëtiste erkend door het Riziv. Je krijgt maximaal 4 consultaties per kalenderjaar terugbetaald.

Onafhankelijk ziekenfonds
Voor consultaties bij een diëtiste of een arts-voedingsdeskundige geldt een tegemoetkoming tot € 25 per persoon per kalenderjaar.

Vlaams en Neutraal ziekenfonds
Je kan jaarlijks een terugbetaling krijgen van je sessies bij de diëtiste en dit tot 10 euro per sessie voor een jaarlijks maximum van 50 euro. De tussenkomst is gelimiteerd tot het door jou betaalde bedrag, lidgeld inbegrepen.

Neutraal ziekenfonds Vlaanderen
Als je op voorschrift van een arts een diëtiste raadpleegt, krijg je tot € 50 terug (€ 10 per consultatie, met een maximum van 5 consultaties per jaar).

Liberale Mutualiteit
Bij de Liberale Mutualiteit ontvang je tot 60 euro als je een gediplomeerd diëtiste raadpleegt. De tussenkomst bedraagt maximum 10 euro per consultatie, met een maximum van 6 consultaties per kalenderjaar.

Links

www.sanapassionforhealth.be - www.endermologie.com

Handen Appel
Bosvruchten

 

 

Olijven

Onze diëtiste

Sofie De Laet

Sofie De Laet